Spring naar content

Vertrouw jij jezelf?

Mijn vragen zijn vaak direct, tot the point en effectief. Zonder omwegen of politiek correct gepraat. Immers, dat heb je toch al genoeg om je heen? En als je een vraag stelt, geef ik ook antwoord als ik dat heb. Ik laat je niet ploeteren en het zelf verzinnen als ik het gewoon weet.

Confronterend? Ja natuurlijk.

Effectief? 100%

Dus terug naar mijn vraag: Vertrouw jij jezelf?

‘Ja hallo, natuurlijk vertrouw ik mezelf’ denk je wellicht. Maar echt, neem heel even een minuut om hier serieus over na te denken.

Als jij besluit dat je 3 keer per week wilt sporten, lukt dit dan?

Als jij je medewerkers een maandelijks gesprek belooft, doe je het dan, ook iedere maand?

Als je vandaag een aantal taken af wilt hebben, weet je zeker dat dit lukt of ben je afhankelijk van wat er om je heen gebeurt?

Als je bij het eten thuis wilt zijn om je kinderen nog te zien, ben je er dan of duurde dat laatste gesprek toch te lang?

Hoe betrouwbaar ben je voor jezelf?

Als je jezelf echt kan vertrouwen wordt het leven een stuk eenvoudiger. Je ervaart minder spanning en frustratie, want dat wat je verlangt is in balans met dat wat je doet.

Start met weten wat je echt verlangt in je leven en werk. Weet wat je belangrijk vindt en wat jouw kernwaarden zijn. En pas dan je gewoontes aan en handel ernaar. Het vraagt oefening, inzicht en geduld en het is het meer dan waard!

Wil je meer weten hoe dit voor jou kan werken? Ik denk graag met je mee.

Veel plezier!