Over House of Human Impact

Echte mensen

House of Human Impact is een organisatie gespecialiseerd in organisatie en leiderschapsontwikkeling. We richten ons op transformatie, prestatie, verandering van mindset, creëren van een transparante en veilige cultuur, verbinding en plezier. Dat leidt tot meer motivatie, inspiratie, betrokkenheid en betere resultaten voor organisatie en individu. Een echte high performance omgeving. Eva Ghysels is oprichter en eigenaar van House of Human Impact.

Over Eva

Verbinden, bewegen en je out of de box laten denken. Zodat je meer vrijheid ervaart, mogelijkheden gaat zien en positieve resultaten creëert voor jezelf en je omgeving. Dat doe ik zolang ik mij kan herinneren. Zowel persoonlijk als professioneel.

Ik begon mijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening als accountmanager en later als projectmanager, directeur en consultant. Op mijn 25e had ik al een leidinggevende positie. Ik specialiseerde me in leiderschap en ontdekte dat ik de gave heb om op ieder niveau mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar.

Inmiddels begeleid ik al vele jaren als ondernemer met veel plezier en succes teams, management, directie en leiders op het gebied van leiderschap en impact.

Zelf heb ik regelmatig nieuwe fundamentele keuzes gemaakt. Ik geloof sterk in positie innemen vanuit keuze. Want naast vele mooie momenten waren er diverse grote tegenslagen in mijn leven. Net als bij jou. Als partner, ondernemer en moeder weet ik dat privé en zakelijk vaak niet te scheiden zijn. Daarom kun je met mij sparren over zakelijke uitdagingen en relevante privézaken. Omdat dat is wie ik ben: een klankbord, strateeg en vertrouwenspersoon in één. Door mijn levenservaringen weet ik hoe kostbaar geluk kan zijn. Dankbaarheid, plezier en genieten in het moment zijn dan ook vanzelfsprekend voor mij.

Ik ben gecertificeerd coach en gecertificeerd NLP practitioner en volgde opleidingen op het gebied van multidisciplinair coachen, leiderschap en organisatieontwikkeling.

Eva-03

Over het team

Ons team bestaat uit een krachtige combinatie van freelance experts met relevante kennis op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap, je fysieke lichaam en mentale conditie. Voor uitgebreide programma’s en voor de impactreizen werk ik regelmatig samen met andere experts, zodat je zowel fysiek en emotioneel als mentaal en spiritueel verbonden bent met jezelf.

Ervaring van klanten

Neem vandaag nog
contact op.

Omdat je échte impact en concrete resultaten wilt bereiken.