Over House of Human Impact

Echte mensen

Ruis. Er is altijd ruis. Om ons heen, in je organisatie, onder medewerkers of in jezelf. Door de ruis zie je niet altijd helder waar je kan groeien, waar mogelijkheden liggen en hoe je meer resultaat en plezier kan behalen. Ik zorg voor het leren kijken naar de essentie van een vraagstuk of van de resultaten die je wilt behalen. In een korte tijd leer je waar je invloed hebt en kunt excelleren in je leiderschap of de leiderschap van je mensen. Zodat jij en je mensen beter tot hun recht komen. Samen creëren we uitzonderlijke resultaten in een prettige betrokken omgeving.

Over Eva

Verbinden, bewegen en je out of de box laten denken. Zodat je meer vrijheid ervaart, mogelijkheden gaat zien en positieve resultaten creëert voor jezelf en je omgeving. Ruis eruit en helderheid terug. Dat doe ik zolang ik mij kan herinneren. Zowel persoonlijk als professioneel.

Ik begon mijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening als accountmanager en later als projectmanager, directeur en consultant. Op mijn 25e had ik al een leidinggevende positie. Ik specialiseerde me in leiderschap en ontdekte dat ik de gave heb om op ieder niveau mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar.

Inmiddels begeleid ik al vele jaren als ondernemer met veel plezier en succes teams, management, directie en leiders op het gebied van leiderschap en impact.

Zelf heb ik regelmatig nieuwe fundamentele keuzes gemaakt. Ik geloof sterk in positie innemen vanuit keuze. Want naast vele mooie momenten waren er diverse grote tegenslagen in mijn leven. Net als bij jou. Als partner, ondernemer en moeder weet ik dat privé en zakelijk vaak niet te scheiden zijn. Daarom kun je met mij sparren over zakelijke uitdagingen en relevante privézaken. Omdat dat is wie ik ben: een klankbord, strateeg en vertrouwenspersoon in één. Door mijn levenservaringen weet ik hoe kostbaar geluk kan zijn. Dankbaarheid, plezier en genieten in het moment zijn dan ook vanzelfsprekend voor mij.

Ik ben gecertificeerd coach en gecertificeerd NLP practitioner en volgde opleidingen op het gebied van multidisciplinair coachen, neuroleiderschap en organisatieontwikkeling.

Eva-03

Over het team

Regelmatig werk ik samen met een team die bestaat uit een krachtige combinatie van freelance experts met relevante kennis op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap, je fysieke lichaam en mentale conditie. Voor uitgebreide programma’s en voor de impactreizen werk ik samen met andere experts, zodat je zowel fysiek en emotioneel als mentaal en spiritueel je doelen behaalt.

Ervaring van klanten

Wil jij ook de maximale capaciteit
uit jezelf en jouw organisatie halen?

Het begint bij een kennismaking