Spring naar content

Over House of Human Impact

Krachtig leiderschap begint bij jezelf

 

Je geeft leiding binnen een organisatie, maar helemaal lekker loopt het niet. Je bent nog te veel met de dagelijkse zaken bezig en wilt meer afstand kunnen nemen. Of er is gedoe in je team en je wilt een betere samenwerking. Misschien twijfel je wel of je het goed doet als leider. En dat terwijl je als leider zo graag impact wilt maken.

Maar hoe?

De oplossing is een professional die analyseert waar ruimte is voor groei en door middel van persoonlijke coaching met jou aan de slag gaat. Een professional die je leert te kijken naar de essentie van een vraagstuk, je leert waar je invloed hebt, waarin je kunt excelleren en hoe je de resultaten die je voor ogen hebt weer helder krijgt.

Die professional ben ik.

Ik ben Eva Ghysels en met mijn bedrijf House of Human Impact begeleid ik jou op weg naar effectief en doeltreffend leiderschap, zodat jij en je mensen beter tot hun recht komen. Je gaat meer uit jezelf halen waardoor jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes flink verhogen. En uiteindelijk gaat kiezen voor wie je werkelijk bent.

Over Eva

Het leven is veel eenvoudiger dan dat wij ervan maken. Maar het vergt wel inzicht, fundamentele keuzes en daadkracht. Samen met jou creeer ik een omgeving waarin je helderheid krijgt en het maximale uit jezelf gaat halen. Zodat je weer wordt wie je werkelijk bent en kiest voor nog meer persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Mijn loopbaan begon in de zakelijke dienstverlening als accountmanager en later als projectmanager, directeur en consultant. Op mijn 25e had ik al een leidinggevende positie. Ik specialiseerde me in leiderschap en ontdekte dat ik de gave heb om op ieder niveau mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar.

Ik begeleid al jaren met veel plezier en succes teams, directies en professionals op het gebied van leiderschap, invloed en prestatie. Ik werk analytisch, eelijk en to-the-point. No-nonsense en pragmatisch. Mensgericht, zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Inmiddels heb ik twee succesvolle bedrijven waaronder Jouw Meedenker waar je snel en eenvoudig on-demand coaching voor jouw organisatie regelt en House of Human Impact.

eva 38 stoel kleur 2

Mijn unieke methodiek heb ik ontwikkeld door honderden trajecten met leiders en professionals, de lessen die het leven te bieden heeft en op basis van de beste coachopleidingen, NLP, leiderschap en management, positieve psychologie, neuroleiderschap en organisatieontwikkeling.

“Eva verstaat de kunst recht in je hart te kijken en je in een eerste gesprek direct bewust te maken over je staat van zijn”.

“Ik heb meer rust gevonden in mijn dagelijkse werk en leven waardoor ik veel scherper en effectiever ben”.

“Eva weet verdomd goed en heel snel de vinger op de zere plek te leggen”.

Zelf heb ik regelmatig nieuwe fundamentele keuzes gemaakt en het roer omgegooid. Want naast vele mooie momenten waren er net als bij iedereen diverse grote tegenslagen in mijn leven. Daardoor weet ik hoe kostbaar geluk is. Dankbaarheid en genieten in het moment zijn dan ook vanzelfsprekend voor mij. Ik doe waarvan ik hou met de mensen van wie ik hou en ga altijd voor maximale vreugde en geluk. Iedere dag weer.

Als partner, ondernemer en moeder weet ik dat privé en zakelijk vaak niet te scheiden zijn. Daarom kun je met mij sparren over zakelijke uitdagingen en relevante privézaken. Omdat dat is wie ik ben: een klankbord, strateeg en vertrouwenspersoon in één.

Ervaring van klanten

Wil jij als leider de impact maken die je voor ogen hebt?