Spring naar content

Jouw invloed is groter dan je denkt

Neem 100% verantwoordelijkheid..

en je hebt minder gedoe en meer rust en vrijheid.

Zijn je medewerkers weinig betrokken en zijn ze niet optimaal productief, waardoor jouw resultaat minder is?  -> De cultuur wordt bepaald door jou.

Moet je zoveel op een dag en word je geleefd? -> Je neemt onvoldoende verantwoordelijkheid voor het inrichten van je eigen dag en leven.

Komen er steeds meer mensen bij je halen? En voel jij je alleen in de keuzes die jij moet maken en de strategie die je wilt uitzetten? -> Jij bepaalt hoe je mensen met je laat omgaan en wat je zelf nodig hebt.

Ervaar jij spanning zodra jij de drempel van je bedrijf over gaat en voelt het alsof je in een sneltrein stapt? -> Jij hebt je business zo gebouwd en jezelf onmisbaar gemaakt.

We zien zelf niet altijd helder de werkelijkheid en laten ons vangen door patronen en gewoontes. Daardoor weten we vaak niet hoe het ook anders en makkelijker kan.

Een gevoel van ontspannen werken en vrijheid is niet ingewikkeld, het is veel eenvoudiger dat je denkt. Je moet er wel keuzes voor maken. Meestal is het maken van die keuze om het anders te doen dan je gewend bent juist het moeilijkst. De uitvoering, dat wat volgt is makkelijker en levert tijd, energie en winst op.

Maak die bevrijdende keuzes en creëer jouw eigen human impact!

Hartelijke groet,

Eva Ghysels

 

P.S.: Geinspireerd blijven? Wat zijn de mogelijkheden voor jou?

1. Ik nodig je graag uit op LinkedIn waar ik meer tips en kennis deel.

2. Een gratis kennismaking:  In een gesprek onderzoeken we samen wat de mogelijkheden zijn voor jou en hoe jouw gewenste resultaten behaalt kunnen worden. Wil je hierover gebeld worden, stuur me dan een mail.

3. Veel volgers geven aan veel te halen uit de updates die ik stuur. Je kunt je hier inschrijven.