Spring naar content

Hoe je met één vraag impact kunt maken

Wat als je maar één doel zou hebben, iedere dag weer?

En dat doel is je goed voelen.

Hoe zou je dag er dan uit zien? En je leven? Zou je dan dezelfde keuzes maken?

Weet je wat je écht nodig hebt en wat je moet doen of juist laten om je goed te voelen?

Verandering kan alleen ontstaan vanuit jezelf. Vanuit iets dat schuurt of wat een spanning in jezelf geeft. Of vanuit een verlangen en behoefte.

Belangrijke voorwaarde is dat je voelt en gelooft dat je er zelf invloed op hebt. Pas dan kan je daadwerkelijk veranderen.

Zo werkt het ook bij organisaties.

Ik geloof dat verandering alleen succesvol is als die van binnenuit komt. Door de mensen die in organisaties werken de tools te geven om impact te maken en zichzelf te ontwikkelen vanuit vertrouwen. Zodat ze meer uit zichzelf kunnen halen, creatiever zijn en productiever en dus van grotere waarde zijn voor jouw bedrijf.

Iedereen wilt in de basis zijn of haar mogelijkheden en talenten benutten en betekenis kunnen hebben. Dat geeft voldoening en energie.

Wat zou er gebeuren in jouw bedrijf als ieder individu een stap in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit kan zetten? Een stap die blijvend is.

Wil je zelf meteen meer impact maken? Start met iedere dag deze vraag te stellen:

Wat heb ik nodig om me vandaag goed te voelen?

Veel plezier!

 

Eva

 

P.S.: Meer weten wat ik voor jouw bedrijf of team kan betekenen? Mail of bel me en dan bekijken we samen waar kansen en mogelijkheden liggen voor jouw organisatie.