Spring naar content

Ervaringen

"Eva is een oprechte en eerlijke coach. Zij verstaat de kunst recht in je hart te kijken en je in een eerste gesprek direct aan het denken te zetten over de huidige staat van "zijn". Ze doet dit met veel respect en scherpe open vragen, niet beter weten maar jou als klant laten nadenken over wat er nu echt bij jouw bedrijf speelt en bij jouw als aanvoerder van het team. Persoonlijke aandacht voor teamleden en zich willen verdiepen in de drijfveren van het individu zorgen dat er een open sfeer ontstaat, waarbij de basis gecreëerd wordt om samen en individueel te groeien. Het was voor mij en mijn team niet alleen verfrissend, het heeft ons geholpen naar elkaar te luisteren en samen betere prestaties neer te zetten. Eva zien wij iedere 2 maanden. Heeft het geloond, ja: ziekteverzuim is gedaald met 6% punten, rendement met 30% omhoog, meer facturabele uren en kansen in de markt worden nu meteen opgepakt. ”

- Peter Croonen, Management Consultant

"Inspirerend, pragmatisch, doortastend en to the point! Wij zijn een start-up in de zorg en willen in 2019 flink groeien, dat is met een klein team alleen haalbaar als je als team heel goed op elkaar ingespeeld bent en optimaal samenwerkt. Daarom hebben wij Eva gevraagd ons te begeleiden om als team beter samen te gaan werken. Eva brengt scherpte wanneer dat nodig is en zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag ook met concrete acties naar huis gaat. Hierdoor blijft het niet alleen bij praten over een betere samenwerking, maar ga je de dag erna direct aan de slag als team waardoor de verandering ook blijvend is. Ons team heeft meer focus aangebracht in doelen die bijdragen aan de groei die wij dit jaar willen gaan realiseren en we zien nu al de eerste positieve resultaten!"

- Marlinde Westland, COO Dytter

"Eva is van grote waarde voor iedereen die graag weer eens op de rit gezet wil worden. Eva inspireert! Door haar warme persoonlijkheid icm met haar doortastende manier van vragen stellen en haar luisterend oor heeft zij bij mij snel de vinger op de zere plek weten te leggen. Een compleet weekend met Eva in totale rust met aandacht voor mijzelf heeft mij inzicht en lucht gegeven. Echt een reset. Eva is een aanrader. Wat een prachtig mensen mens”

- Pascal de Wit, directeur Kin Makelaars

“We wilden een keer tijdens onze jaarlijkse heidag wat ‘dieper’ gaan met ons MT.  We wilden openheid en onderlinge betrokkenheid creëren in ons MT.  Via via hoorden we over Eva. Ze heeft het heel erg goed gedaan! Iedereen kwam al snel met zijn ware gevoel naar buiten, iets wat door iedereen als heel fijn werd ervaren! Het resultaat is een MT dat elkaar beter begrijpt en eerder met eventuele problemen durft te komen, zowel in de zakelijke als privésfeer.”

- Bob en Joep Sweere, Directie Golden Tulip de Keyzer

“Haar enorme interesse in de mens is voelbaar. Heeft uitstekend een teambuildingsdag georganiseerd en begeleid waarbij openheid, samenwerken en zelfontplooiing centraal stonden en hierin werd een grote stap gezet. Heeft aandacht voor de persoonlijke processen en vraagstukken zonder het resultaat uit het oog te verliezen.”

-Jean-Pierre Bolsius, Head of operations control ABN AMRO

"Heeft veel levenservaring. Niet snel tevreden met een antwoord. Waar anderen genoegen nemen, vraagt Eva door. Op zoek naar de dieper liggende betekenis. 
Aandachtig. Met 100% aanwezig. Heeft een groot inlevingsvermogen.”

- Loek Knippels & Peter-Jan In der Rieden, Directie Loek Knippels Academie

“Als vrouw die aardig met beide benen op de grond staat zou ikzelf normaal gezien niet 1-2-3 een expert opzoeken. Ik weet het toch allemaal wel aardig in m'n leven? Nou, geloof me: direct wat minder zodra je met Eva om tafel gaat. Haar inlevingsvermogen in combinatie met haar pakkende kritische vraagstelling over welk gevoel er nu echt toe doet om het echte geluk in je leven te bereiken, is geweldig. Eva weet deuren te openen die jarenlang dicht zaten, of waarvan je zelfs het bestaan niet eens wist. Daarnaast heeft zij een prachtig positieve kijk op het leven waarvan zij elke dag een feestje van maakt. Dat willen we toch allemaal? Echt een aanrader om via een van haar mooie programma's weer eens écht bij jezelf te komen.”

- Anne Marie Scheepers, Ondernemer en Owner van Schmuhl

“De wijze waarop Eva mij heeft weten uit te dagen en te begeleiden in een individueel traject is enorm waardevol geweest. Reflectie en doorpakken op gegeven antwoorden in combinatie met opdrachten heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast was de omgeving om dit traject te doorlopen heel prettig. Echt afstand nemen gaat zo makkelijker. Ik heb meer rust gevonden in mijn dagelijkse werk om zo een nog grotere effectiviteit te bereiken. Tevens kan ik beter de juiste keuzes maken en ik kan uitstraling en gedrag beter afstemmen zodat er meer senioriteit zichtbaar is. Top!!”

- Elise van Holten, Kantoordirecteur ABN AMRO

“Eva heeft als intervisiecoach een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het (cultuur) verandertraject van mijn team. Een club van 70 mensen, op zoek naar scherpere dienstverlening, professionelere samenwerking, onderlinge feedback en meer werkplezier. Zij heeft met haar spontaniteit, charme, maar ook directe feedback en messcherpe analyses, mensen in teamverband en individueel aan het denken gezet. Zij heeft mensen geïnspireerd tot de wil om te veranderen en zelfbewuster gemaakt. Boven verwachting succesvol. Een zeer talentvolle en gepassioneerde vrouw. Ben haar veel verschuldigd.”

- Adriaan van Dorp, Managing Director Security & Intelligence Management ABN AMRO

“Ze weet heel goed de verbinding te leggen tussen het menselijke aspect en de zakelijke doelen. Ze is een echte bruggenbouwer tussen mij en mijn team. Erg inspirerend en de organisatie in beweging, waardoor ik duidelijker ben en het team ook effectiever samenwerkt. Eva laat je echt anders naar dingen kijken. Enthousiast en betrokken, ook na het traject. Ze kan je confronteren op een manier zodat je ook echt zelf aan de slag kan en je duurzame verandering ervaart.”

- Chantal van den Wingerde, partner bij IT bedrijf

Wil jij als leider de impact maken die je voor ogen hebt?